Aftenmenu

Fra kl. 17.30 - 21.30 (fra 1. juni 2020)

FORRETTER

Carpaccio

Af Grambogård velfærdsokse, citronolie, trøffelcreme, Vesterhavsost og syltede bøgehatte.

Pris 95,-

Fersk røget østersølaks

Laks, urtesalat, "mormor dressing", confiteret tomat og rosenpeber.

Pris 105,-

Suppe

Cremet fiskefumé, safran, torsk, blåmuslinger og fennikel.

Pris 115,-

HOVEDRETTER

Fisk


Helstegt rødspætte

450-500 gr. friskfanget og helstegt rødspætte i Bornholmsk durummel.
Serveres med råmarineret sommergrønt, små kartofler i det grønne og brunet smør med kapers og citron.

Pris 235,-

Vegetar


Skovsvampesuppe

Cremet skovsvampesuppe med grillet squash, syltet løg og pesto.
Serveres med grillet italiensk surdejsbrød.

Pris 175,-

Kød


Alle bøffer tilberedes over flammegrill, pensles med rosmarinsmør, krydres med flagesalat og tre slags peber.

Kalve Entrecote

DANMARK | Grambogård velfærdskalv, græs og kornfodret

Velhængt, mør, saftig 250 gr entrecote af udsøgt kvalitet, med intens smag.
Serveres med grov kartoffelpuré, tør saltet skinke, majs, løg, tomat og kryddersmør.

Pris 275,-

Striplion

ARGENTINA | Særligt udvalgt kornfodret Hereford kvæg

Mør, saftig, meget smagfuld 250 gr. steak af udsøgt kvalitet.
Serveres med grov kartoffelpuré, tør saltet skinke, majs, løg, tomat og kryddersmør.

Pris 265,-

Ribeye

ARGENTINA | Særligt udvalgt kornfodret Hereford kvæg

Mør, saftig, meget smagfuld 300 gr. ribeye af udsøgt kvalitet.
Serveres med grov kartoffelpuré, tør saltet skinke, majs, løg, tomat og kryddersmør.

Pris 295,-

N.Y. Strip

USA | Greater Omaha, Nebraska, Black Angus, majs og kornfodret, certificeret og hormonfrit

Unik og luksus 250 gr. steak af meget højt kvalitet.
Serveres med grov kartoffelpuré, tør saltet skinke, majs, løg, tomat og kryddersmør.

Pris 350,-

Ribeye

USA | Greater Omaha, Nebraska, Black Angus, majs og kornfodret, certificeret og hormonfrit

Unik og luksus 300 gr. ribeye af meget højt kvalitet.
Serveres med grov kartoffelpuré, tør saltet skinke, majs, løg, tomat og kryddersmør.

Pris 395,-

DESSERTER

Fire slags ost med surt og sødt

Frisk gederulle fra Tebstrub, Hø ost fra Naturmælk, Gammel knas fra Arla Unika, Bornholmsk Mycella, rugkiks, løg marmelade og figen fra egen have.

Pris 85,-

Portvin

Et glas portvin 5 cl – Niepoort 20 years old tawny

Pris 95,-

Jordbær Romanoff

Solmodne jordbær, appelsin, grand manier, chokolade og vaniljeis.

Pris 75,-

Alle priser er i DKK