Frokost menu

Fra kl. 12.00 - 16.30 (gælder fra 1. juni 2020)

Fish and chips

Indbagt torsk i orlydej, grove gourmet pommes fritter, vinegar, salat og hjemmelavet sauce tatar.

Pris 125,-

Røget østersølaks

Fersk røget østersølaks, hjemmelavet sommersalat, asparges, krebsehaler, purløg og rosenpeber.
Serveres med grillet surdejsbrød.

Pris 155,-

Rødspættefilet

Pandestegt stor rødspættefilet, hjemmelavet remoulade, store håndpillede rejer, citron og dild.

Pris 135,-

Æggemad

Æg, store håndpillede rejer, kryddermayonnaise, citron og karse.

Pris 95,-

Sol over Gudhjem

Røget sild med purløg, radisser og æggeblomme.

Pris 85,-

Roastbeef

Håndskåret roastbeef, kogte kartofler, lune bløde løg, kold bearnaise, tomat og persille.

Pris 95,-

Kalvelever

Pandestegt kalvelever, bacon, lune bløde løg og svampe, hjemmelavet agurkesalat.

Pris 95,-

Kartoffelmad

Dildkogte kartofler, Christiansøpigens kryddersild, bacon, syltede rødløg, kryddermayonnaise og urter.

Pris 85,-

Vegetar

Gazpacho

Solmodne tomater, agurk, peberfrugt, løg, sherry vinaigrette og hvidløg.
Serveres med grillet surdejsbrød.

Pris 85,-

Alle priser er i DKK