Frokost
Her et eksempel ved min 15 personer.
Ring eller skriv og vi vil sammensætte deres menu efter ønske.
- Farmors karrysild med rødløg, asier, kartofler, æg og tomat.
- Hammershus kryddersild med rødbedesalat, purløg og capers.
- Røget østersølaks med aspargessalat og peberrodscreme.
- Maskeret blomkål med kryddermayonaise, store håndpillede rejer, dild, citron og cavi-art.
- Smørstegt rødspættefillet med hjemmelavet remoulade.
- Peberbagt Hereford oksefilet med sennepssyltet pickles, høvlet peberrod og ærteskud.
- Vitello Tonnato (hvidvinskogt kalvefilet med tunsauce, capers, grillet citron, olivenolie og ærteskud).
- Langtidsbagt hel skinke af bornholmer gris, letsaltet, sprøde svær, cremet kartoffelsalat, syltede rodfrugter, sennep og brøndkarse.
- 3 slags danske gårdoste med løgkompot, figen chutney, frisk frugt og smørkiks.
- Hjemmebagt forskellige brød, smør og krydderfedt.
Couvertpris ud af huset 285,- kr
Couvertpris i huset 325,- kr