Vinter/Simrekøkken

Fra 17.30 - 21.00

PIZZA - 3760 BURGER - GRILLKYLLING kan også nydes i restauranten på alle lørdage, hvor der er vinter/simrekøkken.


3. februar:

Stegt flæsk (almindelig og paneret) Ad libitum, hvide kartofler, hjemmesyltede rødbeder og tjøk persille sovs.

Gammeldaws æblekage.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


10. februar:

Coq au vin - hanekylling i god rødvin, vintergrønt, bacon, svampe, Pommes duchesse, saltet agurk.

Jordbærtrifli med rabarber chips

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


17. februar:

Rejecocktail med store pillede grønlandske rejer, salat, asparges, den røde dressing, citron og dild.

Wienerschnitzel med brassede kartofler, søde ærter, den klassiske "dreng" og smørsauce.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


24. februar:

Sprængt and med glaserede grønsager, timiankartofler, sur/sød peberrodssauce og sennep.

Mørk og hvid Chokolademousse.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-Gammeldaws


3. marts:

Bøf bourguignon af hereford med Grillede rodfrugter, bacon, krydderurter og kartoffelmos.

Frugtsalat med råcreme og vaniljeskum.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


10. marts:

Grønsaltet torsk med persille kartofler, sennepssauce, hakket æg, bacon, rødbeder, peberrod og capers.

Dobbelt irsk kaffe med petit four.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


17. marts:

Kalvefrikasse af let saltet culotte med forårsgrønt, urter, citrus creme og smør ristede kartofler.

Islagkage.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


24. marts:

Klassisk stjerneskud.

Engelsk bøf (225 gr.) Mør og saftig steak med bløde løg , hjemmelavet agurkesalat, hvide kartofler og skysauce.

1 ret 95,- / 2 retter 145,-


29. - 30. - 31. marts og 1. april:

Torsk,  asparges, stenbiderrogn, rejer og Sauce mousseline.

Krydderbagt lammekølle, bagte søde hvidløg, parmesan chips, forårsgrønt i estragoncreme, kartoffel fondant og balsamico.

Pris 275,-


Alle priser er i DKK