Aftenmenu

Fra kl. 17.30 - 21.00.

Forretter

Kammusling

Kål, løvstikke og muslingebouillon.

 

98,-

Carpaccio

Af oksefilet, trøffelolie, kerner, parmesan, salat og pesto.

 

98,-

Bornholmsk bouillabaisse

Kraftig fiskesuppe med Østersøens perler, torsk og laks,
urter, safran, aioli og hvidløgscrouton.

 

108,-

Hovedretter

Fisk

Helstegt rødspætte

450-500 gr. helstegt rødspætte i Bornholmsk durummel,
grønt, skovsvampe, sommerkål, små kartofler i det grønne og citrussmør.

 

228,-

Bornholmsk bouillabaisse

Kraftig fiskesuppe med Østersøens perler, torsk og laks, urter,
safran, aioli og hvidløgscrouton.

 

198,-

Kød

Grillet Steak "Vert-Pre"

225 gr. mør og meget smagfuld af sydamerikansk grainfed hereford.
Serveres med dagens kartoffel, peberrodsmousse,
syltet sommergrønt og brøndkarse.

 

238,-

Kalve rib-eye

225/325 gr. mør og saftig af dansk krogmodnet kalvefilet.
Serveres med dagens kartoffel, kold krydret Bearnaisesauce
og syltet sommergrønt.

 

248,-/298,-

Greater Omaha steak

250/350 gr. Mørt og unikt luksus kød fra USA.
Dagens kartoffel, syltet sommergrønt, balsamico, kryddersmør.

 

298,-/348,-

Dessert

Jordbær Romanoff

Solmodne bornholmske jordbær, rørsukker, orange likør, mynte,
chokolade og rørt vaniljeis.

78,-

Ost med surt og sødt

Frisk gederulle fra Tebstrup, Høost fra naturmælk,
Gammel knas / Havgus fra Arla unika, Rød løber fra Arla unika, Bornholmsk
mycella, serveret med ristet rugbrød, flagesalt og figen fra egen have.

98,-

Grill fra den 24. juni

Hver tirsdag og lørdag fra kl. 18.30 - 21.00

Grillet grissebasse

Grillet Svendborg gourmet gris over levende ild gløder af kirsebær og elmetræ.
Marineret i lokalt mørkt øl og krydderurter.
Serveres med stor salatbar indeholdende spændende hjemmelavet salater,
surt, stærkt, syltet, tzatziki, hjemmebagt blandet bondebrød, bagekartofler,
sommer kartoffelsalater, små kartofler i det grønne, krydder/hvidløgssmør,
Bearnaise og mild Madagaskar pebersauce.

Børn under 12 år halv pris!

248,-

Alle priser er i DKK