Aftenmenu

Fra 1. juni 17.30 - 21.30

Forretter

Carpaccio

Af Freygaard oksefilet, trøffelolie, kerner, parmesan, rucolasalat og pesto.

 

98,-

Røget laks

Enebærrøget laks, grov sommersalat, ”mormor dressing”, syltet tomat,
asparges og grønolie.

 

98,-

Kammusling

Kål, løvstikke og muslingebouillon.

 

108,-

Hovedretter

Fisk


Helstegt rødspætte

450-500 gr. friskfanget og helstegt rødspætte i Bornholmsk durummel.
Serveres med råmarineret sommergrønt, små kartofler i det grønne og citrussmør

 

228,-

Vegetar


Skovsvampesuppe

Cremet skovsvampesuppe med syltet løg og pesto.
Serveres med grillet italiensk surdejsbrød.

 

168,-

Kød


Grillet kalve steak

Mør og smagfuld 225 gr flammegrillet steak af dansk krogmodnet kalvefilet.
Serveres med dagens kartoffel, smørsyltet sommergrønt og kold/krydret sauce.

 

238,-

Grillet Steak "Vert-Pre"

Mør og saftig 250 gr. flammegrillet bøf af Freygaard Kvie Striploin midtstykke,
udsøgt nordisk kvalitetsvare.
Serveres med dagens kartoffel, smørsyltet sommergrønt, peberrodssmør
og brøndkarse.

 

258,-

Okse ribeye Sashi AAA

Unik og luksus 300 gr flammegrillet bøf af Wagyu racen fra den Japanske
region Kobe. “What all other beef wishes it could be“
Serveres med dagens kartoffel - smørsyltet sommergrønt - kold/krydret sauce.

 

348,-

Dessert

Panna Cotta

Panna Cotta med kærnemælk, passionsfrugt, hvid chokolade og sommerbær.

78,-

Ost med surt og sødt

Frisk gederulle fra Tebstrup, Hø ost fra naturmælk, Gammel knas fra Arla unika,
Bornholmsk Mycella, rugkiks, løg marmelade og figen fra egen have.

88,-
Et glas portvin 5 cl – Niepoort 20 years old tawny

 

98,-

Alle priser er i DKK