Aftenmenu
Fra 1. juni 17.30 - 21.30
Forretter
CarpaccioAf Freygaard oksefilet, trøffelolie, kerner, parmesan, rucolasalat og pesto. |
98,- |
Røget laksEnebærrøget laks, grov sommersalat, ”mormor dressing”, syltet tomat, |
98,- |
KammuslingKål, løvstikke og muslingebouillon. |
108,- |
Hovedretter
Fisk
Helstegt rødspætte450-500 gr. friskfanget og helstegt rødspætte i Bornholmsk durummel. |
228,- |
Vegetar
SkovsvampesuppeCremet skovsvampesuppe med syltet løg og pesto. |
168,- |
Kød
Grillet kalve steakMør og smagfuld 225 gr flammegrillet steak af dansk krogmodnet kalvefilet. |
238,- |
Grillet Steak "Vert-Pre"Mør og saftig 250 gr. flammegrillet bøf af Freygaard Kvie Striploin midtstykke,udsøgt nordisk kvalitetsvare. Serveres med dagens kartoffel, smørsyltet sommergrønt, peberrodssmør og brøndkarse. |
258,- |
Okse ribeye Sashi AAAUnik og luksus 300 gr flammegrillet bøf af Wagyu racen fra den Japanske |
348,- |
Dessert
Panna CottaPanna Cotta med kærnemælk, passionsfrugt, hvid chokolade og sommerbær. |
78,- |
Ost med surt og sødtFrisk gederulle fra Tebstrup, Hø ost fra naturmælk, Gammel knas fra Arla unika, |
88,- |
Et glas portvin 5 cl – Niepoort 20 years old tawny |
98,- |