Aftenmenu

Fra kl. 17.30 - 21.30 (fra 1. juni 2019)

Forretter

Carpaccio

Af Freygaard oksefilet - citronolie - trøffelcreme - frisk parmesan

 

98,-

Fersk røget østersølaks

Laks - grov sommersalat - “mormor dressing” - syltet tomat - asparges - rosenpeber

 

98,-

Kammusling

Cremet muslinge fumet med rimmet kammusling - sorte trompet svampe - grønolie

 

118,-

Hovedretter

Fisk


Helstegt rødspætte

450-500 gr. friskfanget og helstegt rødspætte i Bornholmsk durummel.
Serveres med råmarineret sommergrønt - små kartofler i det grønne - brunet smør med kapers og citron.

 

228,-

Vegetar


Skovsvampesuppe

Cremet skovsvampesuppe med grillet squash, syltet løg og pesto.
Serveres med grillet italiensk surdejsbrød.

 

178,-

Kød


Kalve Ribeye

Mør og saftig 250 gr flammegrillet af velhængt dansk kalv.
Serveres med dagens kartoffel - syltet sommergrønt - kold krydret sauce.

 

248,-

Grillet Steak "Vert-Pre"

Mør og saftig 250 gr. flammegrillet bøf af Freygaard Kvie Striploin midterstykke, udsøgt nordisk kvalitetsvare.
Guldvinder af “World Steak Challenge”.
Serveres med dagens kartoffel - syltet sommergrønt - peberrodssmør - brøndkarse.

 

268,-

Okse ribeye Sashi AAA+

Unik og luksus 300 gr. flammegrillet bøf af Wagyu racen.
Sashi kød er med rette “what all other beef wishes it could be”.
Serveres med dagens kartoffel - syltet sommergrønt - kantarelsmør.

 

368,-

Dessert

Fire slags ost med surt og sødt

Frisk gederulle fra Tebstrub - Hø ost fra Naturmælk - Gammel knas fra Arla Unika - Bornholmsk Mycella -
rugkiks - løg marmelade - Figen fra egen have.

88,-
Et glas portvin 5 cl – Niepoort 20 years old tawny

 

98,-

Rød Pavlova

Hindbær lime is fra Mario på let marengsbund - skovbær - hvid chokolade.

78,-

Alle priser er i DKK